AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazdığınızı gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilerden uzak durun.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak zor zamanların biteceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kalemle yazı yazmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak istediklerini elde edeceğine, bereket ve zenginlik olacağına tabir olunur.

Kahve falında kalemle yazı yazmak yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, önemli bir şahsiyet olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kalemle yazı yazmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kalemle yazı yazmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir