AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kalemle yazı yazmak

Kahve falında siyah kalemle yazı yazmak

Kahve falında siyah kalemle yazı yazmak sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, iyi konumlara geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, maddi olanaklarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan ya da eleştiri dozunu arttıran kişiler sorun yaratabilir.

Kahve falında siyah kalemle yazı yazmak ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı kalemle yazı yazmak insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kalemle yazı yazmak düşmanına galip geleceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak işlerinin açılıp kazancının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalet eder.

Kahve falında kalemle yazı yazmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kalemle yazı yazmak duyduğu üzüntülerin son bulacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir