AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak çok pişmanlık duyacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Ruhsal, fiziksel veya duygusal içerikli görüşmeler, konuşmalar veya seyahatler farklı kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalemle yazı yazmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kalemle yazı yazmak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı kalemle yazı yazmak hastalanacağına, üzüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kalemle yazı yazmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir