AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kalemle yazı yazmak

Kahve falında sarı kalemle yazı yazmak

Kahve falında sarı kalemle yazı yazmak zenginliğinin tükenmeyeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, daha doğrusu merakınızı belli etmemelisiniz.

Kahve falında sarı kalemle yazı yazmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kalemle yazı yazmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak zenginliğe kavuşulacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına işaret eder.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kalemle yazı yazmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalemle yazı yazmak hayat standartlarının yüksek olacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kalemle yazı yazmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir