AnaSayfa / Genel / Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Söylemek istediğim şeyleri tesadüfler sonrası daha iyi anlayacaksınız.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak sevdiklerine kavuşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalem görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında tükenmez kalem vermek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi tükenmez kalem görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek gözyaşının kuruyacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı tükenmez kalem görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, istediklerini elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir