AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kabuklu fındık görmek

Kahve falında yeşil kabuklu fındık görmek

Kahve falında yeşil kabuklu fındık görmek sıkıntılarını atacağına, kızgınlıkların geçeceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil kabuklu fındık gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi dile getirmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yeşil kabuklu fındık görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kabuklu yeşil fındık görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu fındık görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işarettir.

Kahve falında kabuklu fındık kırmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kabuklu fındık toplamak fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına alamet eder.

Kahve falında fındık kabuğu görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Kahve falında kabuklu fındık yemek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuksuz fındık görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir