AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ipek elbise giymek

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, mallarının artacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek gördüyseniz:

  • Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kazancının epey düşeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ipek elbise giymek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına inanılır.

Kahve falında ipek beyaz elbise giymek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ipek elbise giymek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek zorlukların geride kalacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe ipek elbise giymek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, büyük işlere girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir