AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe ipek elbise giymek

Kahve falında pembe ipek elbise giymek

Kahve falında pembe ipek elbise giymek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında pembe ipek elbise giymek gördüyseniz:

  • Olayların olurunu sağlamak için gereken her şeye sahipsiniz.

Kahve falında pembe ipek elbise giymek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipek beyaz elbise giymek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, huzurlu, mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında siyah ipek elbise giymek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek tecrübe kazandıracağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında ipek elbise giymek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir