AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek beyaz elbise giymek

Kahve falında ipek beyaz elbise giymek

Kahve falında ipek beyaz elbise giymek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ipek beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • İnsanları eğlendirerek oyalamaya çalışmanız yeterli olmayabilir.

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında ipek beyaz elbise giymek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına inanılır.

Kahve falında siyah ipek elbise giymek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, günahlarına tövbe edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret eder.

Kahve falında ipek elbise giymek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ikinci bir şans vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe ipek elbise giymek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir