AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek elbise giymek

Kahve falında ipek elbise giymek

Kahve falında ipek elbise giymek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, şansının döneceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hastalıklarının azalacağına, sorunların tarihe karışacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında ipek elbise giymek gördüyseniz:

  • Belli konularda fikir ya da duygularınızı açıkça dile getirmeniz, karşı tarafın sizi anlaması için dua etmenizden daha faydalı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe ipek elbise giymek sırtının yere gelmeyeceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı ipek elbise giymek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah ipek elbise giymek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipek beyaz elbise giymek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çok güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir