AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ipek elbise giymek

Kahve falında siyah ipek elbise giymek

Kahve falında siyah ipek elbise giymek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah ipek elbise giymek gördüyseniz:

  • Hayal dünyanızdan çıkıyorsunuz.

Kahve falında siyah ipek elbise giymek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına yorulur.

Kahve falında ipek beyaz elbise giymek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek ele güne muhtaç olacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı ipek elbise giymek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında pembe ipek elbise giymek çok uğraş vereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek başarı için yılmadan çalışılacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir