AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ipek elbise giymek

Kahve falında mavi ipek elbise giymek

Kahve falında mavi ipek elbise giymek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek gördüyseniz:

  • İyi giden şansınızdan faydalanmaya çalışın.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında pembe ipek elbise giymek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, uzun yıllar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı ipek elbise giymek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ipek elbise giymek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ipek beyaz elbise giymek hareketli ve hoş günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah ipek elbise giymek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir