AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek yeşil elbise giymek

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklar önünüzü kapatıyor, sağlıklı düşünmenizi engelliyor.

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ipek elbise giymek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ipek elbise giymek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı ipek elbise giymek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe ipek elbise giymek yaşanan maddi problemlerin artacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek iş hayatında çok zarar edileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir