AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere çözümler getirebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı ipek elbise giymek gün sayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı ipek elbise görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate delalettir.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, yenisinin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipek beyaz elbise giymek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir