AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil hırka giydiğini görmek

Kahve falında yeşil hırka giydiğini görmek

Kahve falında yeşil hırka giydiğini görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil hırka giydiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı sonuna kadar sürdürmelisiniz.

Kahve falında yeşil hırka giydiğini görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, zinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine inanılır.

Kahve falında yeni hırka giymek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında eşinin hırkasını giymek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz hırka giymek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine delalet eder.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi hırka giymek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, yeni bir çevre edinileceğine inanılır.

Kahve falında hırka giydirmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir