AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırka giydirmek

Kahve falında hırka giydirmek

Kahve falında hırka giydirmek gururlu bir hayat süreceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, çok üst mevkilere geleceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalettir.

Kahve falında hırka giydirmek gördüyseniz:

  • Belli bir zaman takvimi yapma ya da yeni planlar geliştirme konusundaki ısrarınıza gelecek tepkiler durumun gerektirdiğinin üzerinde olabilir.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kazancının eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah hırka giydiğini görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı hırka giymek artık kötü günler yaşamayacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin hırkasını giymek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz hırka giymek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işarettir.

Kahve falında birinin hırka giydiğini görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında hırka giymek borçlarını ödeyeceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına delalet eder.

Kahve falında krem rengi hırka giymek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir