AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk hırka giymek

Kahve falında yeşil renk hırka giymek

Kahve falında yeşil renk hırka giymek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek gördüyseniz:

  • Eksik yerleri tamamlamalısınız.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renk hırka görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil hırka giydiğini görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri renk hırka görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk hırka görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mor renk hırka görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli hırka görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkte elbise giymek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, keyfin bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir