AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi hırka giymek

Kahve falında kahverengi hırka giymek

Kahve falında kahverengi hırka giymek başına tekin olmayan olayların geleceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi hırka giymek gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, dekorasyon, tadilat, taşınma, alım satım v.b konuların ön planda olduğu bir süreçtesiniz.

Kahve falında kahverengi hırka giymek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi hırka görmek kazanç elde edeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi hırka almak daha fazla rızık elde edileceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında hırkayı ters giymek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hızlanacağına delalettir.

Kahve falında sarı hırka giymek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işarettir.

Kahve falında siyah uzun hırka giymek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun hırka giymek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu hırka giymek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir