AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil halıda oturmak

Kahve falında yeşil halıda oturmak

Kahve falında yeşil halıda oturmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kurulu düzeni olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil halıda oturmak gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil halıda oturmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine tabir olunur.

Kahve falında halı üzerine oturmak eşler arasına kara kedi gireceğine, aç kalacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı halıda oturmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halıda oturmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında halı üzerinde oturmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında halı üstünde oturmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına delalettir.

Kahve falında halıya oturmak çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine rivayet eder.

Kahve falında halının üstünde oturmak sağlık sorunlarının artacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir