AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı üzerinde oturmak

Kahve falında halı üzerinde oturmak

Kahve falında halı üzerinde oturmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, ilişkilerin noktalanacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında halı üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Hangisini tercih etseniz diğeri sizi üzecek gibi görünüyor.

Kahve falında halı üstünde oturmak atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halıda oturmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halıya oturmak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı halıda oturmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halının üstünde oturmak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil halıda oturmak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı üzerine oturmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine inanılır.

Kahve falında halı üzerinde oturmak art niyetli kişilere uyacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir