AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıda oturmak

Kahve falında halıda oturmak

Kahve falında halıda oturmak birçok kişiye yardım edeceğine, arkasından iyi konuşulacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında halıda oturmak gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda başarılısınız.

Kahve falında halıya oturmak huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil halıda oturmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halıda oturmak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında halı üstünde oturmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halı üzerine oturmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına delalet eder.

Kahve falında halı üzerinde oturmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında halının üstünde oturmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı halıda oturmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir