AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı halıda oturmak

Kahve falında kırmızı halıda oturmak

Kahve falında kırmızı halıda oturmak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı halıda oturmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi uygulamaktan vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında kırmızı halıda oturmak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında halı üzerinde oturmak yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işarettir.

Kahve falında halının üstünde oturmak rahatının yerine geleceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında halı üstünde oturmak huzura kavuşacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı üzerine oturmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halıda oturmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil halıda oturmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında halıya oturmak parasını ve malını kaybedeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir