AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı üstünde oturmak

Kahve falında halı üstünde oturmak

Kahve falında halı üstünde oturmak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında halı üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor.

Kahve falında halının üstünde oturmak keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında halı üstünde oturmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına inanılır.

Kahve falında halı üzerinde oturmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halıya oturmak sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halı üzerine oturmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalettir.

Kahve falında halıda oturmak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı halıda oturmak maaşının artacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil halıda oturmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, mutlu ve hafif hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir