AnaSayfa / Genel / Kahve falında halının üstünde oturmak

Kahve falında halının üstünde oturmak

Kahve falında halının üstünde oturmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, masraflarının azalacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, amacına nail olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halının üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarınızın sizi hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısınız.

Kahve falında halı üstünde oturmak çok büyük başarılar elde edeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halının üstünde oturmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil halıda oturmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine yorulur.

Kahve falında halı üzerine oturmak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halıda oturmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı halıda oturmak kazancını iki kat arttıracağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında halı üzerinde oturmak ailesinin de büyük olacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında halıya oturmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir