AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı üzerine oturmak

Kahve falında halı üzerine oturmak

Kahve falında halı üzerine oturmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Kendi istediğiniz şekilde hareket etmelisiniz.

Kahve falında halının üstünde oturmak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında halı üzerinde oturmak yüceltileceği sözler duyacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı üstünde oturmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında halıda oturmak terfi alacağına, kazancını iki kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında yeşil halıda oturmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında halı üzerine oturmak büyük ve güzel işler yapacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı halıda oturmak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, dargınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında halıya oturmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir