AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya oturmak

Kahve falında halıya oturmak

Kahve falında halıya oturmak hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında halıya oturmak gördüyseniz:

  • Çalışmayan bir kimseyseniz sizde kaygı uyanduran bir konuda muhtemelen birisinin yardımıyla iyi sonuç elde edebileceksiniz.

Kahve falında halıda oturmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına yorulur.

Kahve falında halı üzerinde oturmak hedeflerin gerçekleşeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil halıda oturmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halının üstünde oturmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında halı üzerine oturmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı halıda oturmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında halı üstünde oturmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında halıya oturmak hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir