AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fidan dikmek

Kahve falında yeşil fidan dikmek

Kahve falında yeşil fidan dikmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, özel muamele göreceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kısmetinin açık olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil fidan dikmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlarken biraz dinlenmenizde fayda var.

Kahve falında yeşil fidan dikmek şerefli bir hayat süreceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında asma fidanı dikmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında hurma fidanı dikmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük fidan dikmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek fidanı dikmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut fidanı dikmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında marul fidanı dikmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, dertlerinin unutulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir