AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul fidanı dikmek

Kahve falında marul fidanı dikmek

Kahve falında marul fidanı dikmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında marul fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcısınız.

Kahve falında marul fidanı dikmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında marul fidanı görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında marul dikmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tarlaya marul dikmek rızkında ve malından olacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında marul fidesi dikmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına yorulur.

Kahve falında bahçeye marul dikmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına işarettir.

Kahve falında ağaç fidanı dikmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz fidanı dikmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir