AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük fidan dikmek

Kahve falında küçük fidan dikmek

Kahve falında küçük fidan dikmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalettir.

Kahve falında küçük fidan dikmek gördüyseniz:

  • Tartışmaya istekli kişilerden uzak durun.

Kahve falında küçük fidan dikmek tartışmaların sonlandırılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında armut fidanı dikmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında ceviz fidanı dikmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, borçlarını bitireceğine alamet eder.

Kahve falında tütün fidanı dikmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında domates fidan dikmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine delalet eder.

Kahve falında patlıcan fidanı dikmek en büyük acılarının dineceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine yorulur.

Kahve falında ağaç fidan dikmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir