AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma fidanı dikmek

Kahve falında asma fidanı dikmek

Kahve falında asma fidanı dikmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda istemediğiniz yöne ilerlemeniz için zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında asma fidanı dikmek zengin bir hayat sürüleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında asma fidanı görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında asma çubuğu dikmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Kahve falında üzüm asması dikmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma ağacı dikmek işlerinde aksama olacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında asma dikmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına yorulur.

Kahve falında asma dalı dikmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir