AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut fidanı dikmek

Kahve falında armut fidanı dikmek

Kahve falında armut fidanı dikmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında armut fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Olayları ne kadar fazla zorlarsanız ya da ne kadar fazla yeni düzenleme yaparsanız, geri dönüş elde etmeniz veya cevap almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında armut fidanı dikmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında armut fidanı görmek aile saadetinin artacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Kahve falında domates fidan dikmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin fidanı dikmek yeni iş kollarına girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz fidanı dikmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına alamet eder.

Kahve falında çam fidani dikmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında saksıya fidan dikmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına rivayet eder.

Kahve falında vişne fidanı dikmek fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir