AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye temizlemek

Kahve falında yeşil fasulye temizlemek

Kahve falında yeşil fasulye temizlemek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil fasulye temizlemek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil fasulye temizlemek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye temizlemek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye yediğini görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında dalında yeşil fasulye görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, övgü dolu sözler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil fasulye bitkisi görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil fasulye almak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil fasulye toplamak kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir