AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye turşusu görmek

Kahve falında yeşil fasulye turşusu görmek

Kahve falında yeşil fasulye turşusu görmek aksiliklerin aşılacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, işlerin de yolunda gideceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu gördüyseniz:

  • Gerçek başlangıç için biraz daha beklemeniz daha iyi olabilir.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu yemek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, malvarlığının çok daha artacağına rivayet eder.

Kahve falında taze fasulye turşusu görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına alamet eder.

Kahve falında fasulye turşusu yemek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fasulye turşusu görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil domates turşusu görmek para kazanmasına da vesile olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil biber turşusu yemek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil salatalık turşusu görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir