AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye bitkisi görmek

Kahve falında yeşil fasulye bitkisi görmek

Kahve falında yeşil fasulye bitkisi görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye bitkisi gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil fasulye bitkisi görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında fasulye bitkisi görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bitki yemek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında toprağa yeşil bitki ekmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil bitki almak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yapraklı bitki görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bitki görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına işarettir.

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir