AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye yediğini görmek

Kahve falında yeşil fasulye yediğini görmek

Kahve falında yeşil fasulye yediğini görmek büyüleyeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zaferler kazanacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye yediğini gördüyseniz:

  • Bazı harcamalarınızı gerçekleştirebilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil fasulye yediğini görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze fasulye yediğini görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Kahve falında fasulye yediğini görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında kuru fasulye yediğini görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında haşlanmış yeşil fasulye görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine delalettir.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil fasulye bahçesi görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, zararların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil fasulye satın almak rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir