AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasulye temizlemek

Kahve falında kuru fasulye temizlemek

Kahve falında kuru fasulye temizlemek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kuru fasulye temizlemek gördüyseniz:

  • Hafif gribal durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kuru fasulye temizlemek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, şansın yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında etli kuru fasulye görmek üzgün ve hasta olacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalettir.

Kahve falında kuru fasulye yemek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine yorulur.

Kahve falında kuru fasulye almak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine kuru fasulye vermek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye vermek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye nohut görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir