AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye toplamak

Kahve falında yeşil fasulye toplamak

Kahve falında yeşil fasulye toplamak büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye toplamak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında yeşil fasulye toplamak ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye toplamak aksiliklerin başgöstereceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak güç alacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil fasulye topladığını görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine işarettir.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz fasulye toplamak büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine delalettir.

Kahve falında taze fasulye topladığını görmek tatsızlık olacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden fasulye toplamak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir