AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye almak

Kahve falında yeşil fasulye almak

Kahve falında yeşil fasulye almak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye almak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalara ya da yorumlamalara yer bırakmamak için daha fazla soru sormanız gerekebilir.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak malını ve canını emniyete alacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil fasulye yemeği görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede yeşil fasulye görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çuval yeşil fasulye görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil fasulye pişirmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil taze fasulye görmek yüksek mertebeye geleceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil fasulye yemeği yapmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir