AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında yeşil fasulye görmek

Kahve falında dalında yeşil fasulye görmek

Kahve falında dalında yeşil fasulye görmek şans ve kısmet elde edeceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil fasulye gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yer veya işle ilgili alternatifleriniz konusunda fazla sayıda seçeneğiniz var.

Kahve falında dalında yeşil fasulye görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında dalında taze fasulye görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye almak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye pişirdiğini görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil fasulye bahçesi görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil fasulye topladığını görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil fasulye piştiğini görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş yeşil fasulye görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir