AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden farketmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında incir ağacından incir topladığını görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçta incir toplamak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan incir toplamak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, kazancını iki kat arttıracağına delalet eder.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak hacetinizin giderilmesine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında incir ağacı yemek mutlu bir insan olunacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında incir ağacından incir yemek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir