AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta incir toplamak

Kahve falında ağaçta incir toplamak

Kahve falında ağaçta incir toplamak kazancının iki kat artacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta incir toplamak gördüyseniz:

  • Yapılacak seyahatler, ziyaretler veya sizin için özel bir kişiyle zaman geçirmeniz hayatınızı zenginleştirebilir.

Kahve falında ağaçtan incir toplamak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına delalet eder.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak ün ve itibar sahibi olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında incir ağacından incir topladığını görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçta incir toplamak uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında incir ağacı kesmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, şeref ve haysiyetin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta incir görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir