AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah incir ağacı görmek

Kahve falında siyah incir ağacı görmek

Kahve falında siyah incir ağacı görmek çok üzüleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, parasının ve malının artacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah incir ağacı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size kendinizi iyi hissettirebilir.

Kahve falında siyah incir ağacı görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, ününün çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında incir ağacından meyve yemek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işaret eder.

Kahve falında incir ve ağacı görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta incir yemek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacına çıkmak büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta incir görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında incir ağacı ve meyvesini görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir