AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacından incir topladığını görmek

Kahve falında incir ağacından incir topladığını görmek

Kahve falında incir ağacından incir topladığını görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, onlara hayrının dokunacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacından incir topladığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek, kazançlarınızı arttırmak veya ilişkilerinizi düzenlemek ya da kuvvetlendirmek istiyorsanız hızlı düşünmeniz veya acele hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan incir toplamak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işaret eder.

Kahve falında incir ağacından incir topladığını görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, malının artmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında ağaçta incir toplamak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında incir ağacı yemek yürek yakan biri haline geleceğine, zor bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir