AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacından incir toplamak

Kahve falında incir ağacından incir toplamak

Kahve falında incir ağacından incir toplamak önemli atılımlar yapacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, çoluk çocuğa karışacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri ek gelir getirebilecek şekilde formüle edebilirsiniz.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacından incir topladığını görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak büyük rahatlık yaşanacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan incir toplamak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçta incir toplamak dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine alamet eder.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak önün açılacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir