AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah incir topladığını görmek

Kahve falında siyah incir topladığını görmek

Kahve falında siyah incir topladığını görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, istediklerini elde edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah incir topladığını gördüyseniz:

  • Diğerlerine yaklaşımlarınız başarı oranını da etkileyebilir.

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah incir topladığını görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan incir toplamak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında büyük incir toplamak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze incir toplamak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz incir toplamak çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında olmuş incir toplamak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine delalettir.

Kahve falında yaş incir toplamak kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir