AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan incir toplamak

Kahve falında ağaçtan incir toplamak

Kahve falında ağaçtan incir toplamak tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan incir toplamak gördüyseniz:

  • Kısa bir zaman içerisinde aldığınız kararları yürürlüğe koyabilecek veya amaçlarınızı gerçekleştirme fırsatı elde edeceksiniz.

Kahve falında incir ağacından incir topladığını görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan incir toplamak kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, nazara geleceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçta incir toplamak kalp kırıklığı yaşanacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında incir ağacından incir koparmak sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında incir ağacından incir almak sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir