AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan soymak

Kahve falında yeşil soğan soymak

Kahve falında yeşil soğan soymak kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, şansın kapanacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, fakirlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan soymak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük girişimleriniz nedeniyle para sıkıntısı çekiyorsunuz.

Kahve falında yeşil soğan soymak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru soğan soyduğunu görmek işinde başarılı olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında soğan sarımsak soymak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında soğan soymak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan soymak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında soğan soyduğunu görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Kahve falında patates soğan soymak sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında soğan kabuğu soymak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir