AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki yeşil elma görmek

Kahve falında iki yeşil elma görmek

Kahve falında iki yeşil elma görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hobilerine eğileceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki yeşil elma gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında yeşil elma ısırmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma çalmak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma topladığını görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil büyük elma görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına delalettir.

Kahve falında iki yeşil elma görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçta yeşil elma görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil çürük elma görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük yeşil elma görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir