AnaSayfa / Genel / Kahve falında böceklerle uğraşmak

Kahve falında böceklerle uğraşmak

Kahve falında böceklerle uğraşmak kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böceklerle uğraşmak gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğiniz konularda başarılı olmak için çok çalışıyorsunuz.

Kahve falında böceklerle uğraşmak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında kediyle uğraşmak maddi gücünün de daimi olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arıyla uğraşmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına inanılır.

Kahve falında telefonla uğraşmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında polisle uğraşmak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamurla uğraşmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir şeyle uğraşmak mal ve para kazanılacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümcekle uğraşmak sevinçten adeta havalara uçacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir