AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayarla uğraşmak

Kahve falında bilgisayarla uğraşmak

Kahve falında bilgisayarla uğraşmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Size katkısı olabilecek kişilerle iletişimde olmalısınız.

Kahve falında bilgisayarla uğraşmak evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur işiyle uğraşmak mal ve mülkün telafi edileceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında sularla uğraşmak yüküne ortak olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeklerle uğraşmak hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, hastalıklarının biteceğine işarettir.

Kahve falında cinlerle uğraşmak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle uğraşmak maddi sorumluluklarının artacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına rivayet eder.

Kahve falında fareyle uğraşmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze işleriyle uğraşmak yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir